Grill & Utepeis

Grill & Utepeis til ved, bioetanol eller gass.
Legg til en unik sjarm på din terrasse med en ny grill eller utepeis. Med eller uten pipe. En utendørs peis gir deg muligheten til å glede deg over alle fordelene ved å få levende flammer uten å installere et helt system med pipe eller gass, her får du også komforten til en flamme som er trygg.

Show Filters

Viser 1–16 av 24 resultater

Show Filters

Viser 1–16 av 24 resultater

Som alternativ til vedfyring, har vi gass og bioetanol. Utendørs gasspeiser brenner naturlig på propan eller gass.
Bare husk at propan og naturgass ikke kan holde tritt med varmen i vedfyrte peiser. Totalt sett er naturgass et billigere og lettere drivstoffalternativ, dette pga du som oftest kun trenger en 11 kg tank også trykker man på en knapp eller fjernkontroll for å starte.

På en frisk dag eller en kjølig kveld er det å sitte ved peisen det perfekte stedet å få kontakt med familie og venner. En fordel med utendørs peis er at den er med på å skape en følelse av fellesskap. Å legge til en levende flamme, noe som varmer – er en fin måte å forankre plassen din ved å bruke den hele året – og utvide utesesongen når du kanskje ikke pleier å være der.

Med en rekke størrelser og design å velge mellom, finner du modeller som er perfekte for ethvert landskap. Med naturgass og flytende propan kan gassbrennere i det fri skape forutsetninger for en mer behagelig og behagelig utendørsopplevelse ved ikke å være begrenset av stell og oppvarming av et vedfyrt ildsted.

Hvis du ønsker utepeis med pipe kan vi anbefale Tolmers nye modeller i corten stål – Bijuga, Quaruba eller Piquia