Nordpeis Air
Nordpeis Air – Bålpanne
kr 6 990 inkl. Mva Kjøp

Nordpeis Air – Bålpanne

kr 6 990 inkl. Mva

Nordpeis Air er den nye utepeisen til Nordpeis. Den har ett genialt modulsystem som gjør at du kan bruke den på flere måter – både som utepeis, bålpanne og grill. Du kan velge mellom diverse tilbehør som gjør at den passer uansett stemning.

(1 omtale)

Beskrivelse

Nordpeis Air – den smarte utepeisen.

Nordpeis Air er den nye utepeisen til Nordpeis. Den har ett genialt modulsystem som gjør at du kan bruke den på flere måter – både som utepeis, bålpanne og grill. Du kan velge mellom diverse tilbehør som gjør at den passer uansett stemning. Du kan legge til en vednisje under basen for å få den litt opp fra terrassen, som gjør at den er enklere å håndtere som en grill. For å kunne grille på peisen anbefaler vi vindstopperen og grillrist som kommer i en komplett pakke.

Vindstopperen gjør at du får en lun varme på innsiden og du slipper å ha en helt åpen flamme som blåser i alle veier. Samt grillristen som gjør at du kan steke din aller beste grillmat, enkelt å greit. Her kan du også justere høyde etter temperatur på bålet, eventuelt om du har noe som må ha mye varme så setter du den ned igjen. Som et ekstra alternativ kan du velge sidebord i oljet eik, og ekstra håndtak til å henge grillutstyret på. Nesten alle delene er mulig å ta av og på og du kan flytte de akkurat som du vil.

Air er perfekt til å skape stemning og varme ute. Sett den i hagen eller på terrassen – la den bli et midtpunkt for fine møter og gode smaksopplevelser.

Nordpeis Air Base

Basen er produsert i ShapeStone Light betong og den leveres med brennkammer i støpejern og lokk. Lokket er anbefalt å ha på når du ikke bruker peisen da det kan renne vann i selve kjernen som så renner igjennom og på terrassen. Air Basen har ett «dreneringshull» i midten som hjelper til hvis du skulle være uheldig og glemme å sette på lokket – slik at ikke selve kjernen fylles med vann og du må tømme grillen for vann.

Vednisje / forhøyningsmodul

Vednisjen er produsert i samme materiale som Basen, ShapeStone Light betong. Denne modulen kan du sette under selve hoved basen for å få en høy variant av peisen. Eventuelt kan du plassere den på siden for å få en elegant benk. Du kan velge å få med en topplate i oljet eik. Se gjerne bildene for hvordan det kan se ut.

Se her hvor enkel og genial Air er.

Tilleggsinformasjon

Vekt100 kg
Dimensjoner66 × 60 cm

1 omtale for Nordpeis Air – Bålpanne

  1. T***

    😍😍

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *