Keddy K 816 Grå støpejern
kr 30 990 inkl. Mva Kjøp

Keddy K 816 Grå støpejern

kr 30 990 inkl. Mva

Keddys vedovn K800 er designet av prisbelønnet Formacy Design, inspirert av moderne innredning og hverdagsartikler som lamper og vinglass. Fordi designet er støpt, er det mulig å kombinere nøyaktig det ønsket design, med holdbarhet og karakt

Beskrivelse

Keddys vedovn K816 er designet av prisbelønnet Formacy Design, inspirert av moderne innredning og hverdagsartikler som lamper og vinglass. Fordi designet er støpt, er det mulig å kombinere nøyaktig det ønsket design, med holdbarhet og karakter som bare støpejern kan gi. Store sideglass gir økt innsyn til ilden og gir ovnen en mer eksklusiv følelse.
Du kan tilpasse din K800 vedovn for å matche hjemmet ditt. Velg mellom sort eller grått støpejern. Eller bytt materialet i sidepanelene og topp til varmelagende kleberstein. Du kan også velge mellom forskjellige design på vedovnens fot.
SELVREGULERENDE SPJELD.
Selvregulerende spjeld setter en ny sikkerhetsstandard for støpejernsovner. Funksjonen optimaliserer forbrenningen.
100 % SMIJERN.
K800 er en ren støpejernsovn som effektivt holder varmen og form, år etter år.
PLANSLIPT DØR.
Den glatte døren er planslipt på innsiden slik at døren lukkes tett og sikkert – støpejern mot støpejern. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for pakninger som må byttes over tid.
SOTFRIE GLASS.
Forvarmet forbrenningsluft spyles inn i forbrenningskammeret over det store frontglasset. Kombinert med dobbelt sideglass som gir bedre isolasjon, reduseres risikoen for sotdannelse på glassene.
TILBEHØR
Keddy K800 har mange smarte tilbehør. Du kan ha et godt glass- stålplate for å beskytte gulvet. Du kan også koble uteluft direkte til forbrenningen. Som tilbehør er det også et dekorpanel i glass under peisen og en kokeplate.
TEKNISK DATA
Nominell effekt: 4,5 kW
Driftsområde: 3-9 kW
Virkningsgrad: 80 %
Vekt: ca 125-135 kg
Røykrør: Ø150 mm
Røykuttak: Topp, bak
Avstand brenbart side/bak 630mm/100mm
DIMENSJONER
Total (H): 1060 mm
Total (B): 392,5mm
Total (D): 400 mm