Morsø 8259 Bakerovn Med Kleber
kr 38 995 kr 36 995 inkl. Mva Kjøp
På salg!

Morsø 8259 Bakerovn Med Kleber

kr 38 995 kr 36 995 inkl. Mva

-5%

Bakerovn og klebersteinsovn i ett. Her får du mye kos og varme, om du ønsker å lage en ekstra god middag eller nyte varmen fra peisen er dette den rette vedovn. Fyr opp på kvelden og ha lunk når du står opp. Vedovnen hever seg med eleganse og letthet i rommet, samtidig med at brennmagasinet fungerer som en dekorativ base for ovnen.

Morsø 8259 er utstyrt med en bakerovn som kan brukes for tilberedning og oppvarming av forskjellige retter. For mer detaljert info, se linkene under.

Varmer opp 45-120 m²

Beskrivelse

Morsø 8259 Bakerovn med kleber har ett spektakulært flammebilde med sin store varmeevne, samt sin stilrene og moderne look. Her kan du steke pizza og lage mat samtidig som du får peiskosen.

Den hever seg med eleganse og letthet i rommet, samtidig med at brennmagasinet fungerer som en dekorativ base for ovnen. Det pene flammebildet forsterkes av den gyllentonede innmaten som er formstøpt med det legendariske Morsø-ekornet i baksteinen.

Morsø 8259 er en vedovn med kleberstein som gjør at du får utnyttet all varme og en bakerovn som kan brukes til tilberedning og oppvarming av forskjellige retter.

Varmer opp 45-120 m²

 

Teknisk info   I   Målskisse   I   Manual   I   Datablad

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Morsø 8259 Bakerovn Med Kleber”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *