Nordpeis Box Sort med innsyn fra 2 sider
kr 39 900 kr 33 915 inkl. Mva Select options
På salg!

Nordpeis Box Sort med innsyn fra 2 sider

kr 39 900 kr 33 915 inkl. Mva

-15%

Slipp kreativiteten løs og sett sammen det ildstedet du alltid har ønsket deg. Prisen er kun peis med omramming. Bokser er ekstra som vist på bilde 2.

Se mer her!

Nullstill

Beskrivelse

Nordpeis BOX sort er et lekent og praktisk modulsystem som oppfyller alle tekniske og estetiske krav til et ildsted. Store og små oppbevaringsmoduler settes enkelt sammen med magneter. Slipp kreativiteten løs og sett sammen det ildstedet du alltid har ønsket deg. Box med innsatsen N-20A har glass på to sider som gir deg ekstra godt innsyn til flammene.

Med nøye utprøvd forbrenningsteknikk, luftspyling av glasset og et velisolert brennkammer, gir innsatsen et klart flammebilde med behagelig varme. Box har i tillegg doble glass som gir ekstra god forbrenning selv på lav effekt. Box kan monteres fritt i rommet med en ekstra bakvegg (tilbehør). Ovnen har mulighet for ekstern luftstilførsel og har gulvplate i klart glass som tilbehør. Box finnes også med glass på tre sider.

Sokkel for Nordpeis Box Sort Base

Sokkel for Box Base er en lav sokkel som monteres under ovnen. Luften trekkes dermed fra undersiden istedenfor fra baksiden. Dette betyr at ovnen kan plasseres helt inntil veggen. Uten sokkelen skal det være en avstand på 3 cm fra ovn til vegg.

Sokkel for Box Base kommer i to deler. Box Base black set plasseres under ovnen. Box Base Module set plasseres under hver av tilleggsmodulene som skal plasseres på gulvet.

Se hvordan du får fyr i ovnen

Nordpeis Box Sort i stue med vednisje og skuffer

Tilleggsinformasjon

VektI/A
Dimensjoner56 × 144 cm
Røykuttak

Topp. Bak. Siden

Nominell effekt

5.4 kW

Vedlengde

40 cm

Røykrør Dimensjon

150 mm

Friskluftstilførsel

Ja

Tilkoblingshøyde topp

119

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Nordpeis Box Sort med innsyn fra 2 sider”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *