Peisbygging gjort enkelt

Du har kanskje drømt om å bygge en ny peis og ser etter noe som fungerer bedre enn det du har. Det finnes mange forskjellige type peisinnsatser, og du kan nesten se deg blind på de forskjellige innsatsene. Hvis du allerede har bestemt deg for hvem innsats du skal ha bistår vi gjerne med montering og veiledning til montering. Om du har bestem deg eller ikke anbefaler alltid at du kontakter en fagperson som kan bistå til riktig valg av peisinnats ift. hus, størrelse og plassering. Vårt mål med å bygge peis er at du skal ha en peis som kan være trygg, "et møbel i huset" og enkel å vedlikeholde.

Vi har over 20 års erfaring med over 250 bygde peiser gjennom tidene som gjør at vi kan garantere deg en trygg og sikker montering til konkurransedyktige priser.


Vi ønsker å sørge for at hver huseier får en god opplevelse når de installerer sin nye peis. Fordi det er så mange elementer å vurdere, tilbyr vi gratis befaring hvor du får et uforpliktende tilbud for å sikre oss begge at det ikke er noe uforutsett og at innsatsen du ønsker passer der den skal. Hvis vi ikke har mulighet til befaring tar vi gjerne en tlf., ber om bilder og kartlegger mulighetene med deg. Når alt er sagt og gjort, vil vi gi deg et trygt og godt ildsted som fungerer i mange år fremover.

Hva vi kan hjelpe med

  • + Gratis befaring
  • + Bygging fra a til å
  • + Uforpliktende tilbud
  • + Innkjøp av innsats etter behov
  • + Dokumentert montering
  • + Puss & Finish av produkt
  • + Veiledning til bruk
  • + Innkjøp av riktig deler

Kvalitetssikring

Vi garanterer at vår montering er iht. monteringsanvisning og dokumentasjon som medfølger.
Vi er 3 stk utdannede feiere, hvor vi alle er målbevist på å levere en dokumentert og trygg opplevelse. Under befaring går vi gjennom hva som må til og tilbudet du får skal veie opp mot hva som må gjøres.

Fra kr 18 000,- inkl. mva. pluss peisinnsats og materiell.
Gjennomsnittspris på materiell til montering av peisen koster ca Kr 15-30 000,- inkl mva., dette spørs helt hvor stor eller liten peisen er, og hva som må til for å koble den til pipa. Prisen er da med røykrør, ventiler, brannmursplater, flislim, skruer, stuss til pipe osv.
Skal du ha stålpipe på peisinnsatsen kommer det på vesentlig mer.

Vi bruker ca 1 dag til bygging og montering med 2 mann og 1 lag puss. Vi bruker eventuell en dag ekstra for å pusse hvis vi ikke har rukket det på dag 1.

Du kan, men vi anbefaler ikke. Merk at en innsats er komplisert enn en vedovn og hvis du bommer med avstandskrav og div. tetting mot treverk, opp i tak, vegg bak e.l. kan det som er rundt og i kassa til peisen bli pyrofort etter tid. Dvs at det er selvantenende og verste fall oppstå en brann.
Eventuelt er det utett et sted kan du få røykutslag i huset.
Du stiller også vesentlig svakere mot forsikringen din hvis du skulle være uheldig å få en brann.

La oss bistå

Gratis befaring

Kontakt meg

* Alle tilbud er uforpliktende

Vi tilbyr alltid gratis befaring og uforpliktende tilbud innenfor våre områder.Kontakt oss her


Våre områder er: Moss, Råde, Sarpsborg, Fredrikstad, Son / Vestby, Drøbak,
Ås / Ski, Våler, Rakkestad, Askim, Horten, Tønsberg