Stålpipe, pris og montering

Vi kan bistå med kjøp og montering av ny stålpipe til din vedovn. Med lang erfaring fra prosjektering, salg og montering kan vi garantere at du får ett trygt fyringsanlegg. En stålpipe kan være komplisert og det er derfor greit å høre med noen sakkyndige før du begynner planleggingen.

Stålpipen vi selger kan du få i alle dimensjoner over ø150 men, som også passer på ø125. Du kan få den i firkantet beslag over tak eller rundt beslag som blir mer og mer populært. Prismessig kan du spare 3-4000kr på å velge rund, men den kan kreve at du følger opp med lim rundt kjøter over tak over tid. Dette litt ift. vær og vind.

Det å montere stålpipe er søknadspliktig i 9 av 10 kommuner så vi anbefaler at du hører med din kommune før oppstart, eventuelt oss ved befaring/oppdrag

Hva vi kan tilby

  • + Vi sender søknad
  • + Høy kvalitet
  • + Dokumentert utførelse
  • + 5cm til brennbart
  • + Plass besparende
  • + Monteres nesten hvor du vil
  • + Passer alle type ovner
  • + Rund eller firkantet

Kvalitetssikring

Vi garanterer at vår montering er iht. monteringsanvisning og dokumentasjon som medfølger.
Vi er 3 stk utdannede feiere, hvor vi alle er målbevist på å levere en dokumentert og trygg opplevelse. Under befaring går vi gjennom hva som må til og tilbudet du får skal veie opp mot hva som må gjøres.

Fra kr 12 500,- inkl. mva. pluss pipe + ovn hvis du ikke har ovn fra før.
Vår gjennomsnittspris på komplett peis og pipe med montering kommer på ca Kr 50-60 000 inkl. mva., men igjen helt opp til hvordan peis du skal ha.

Vi bruker alt i fra 3-6 timer + kjøring, tiden avhenger også hvor høyt huset/pipa er og om du skal ha flere ildsteder tilkoblet.

Du kan, hvis du får godkjent søknad av kommunen. Vi anbefaler aldri å gjøre det med tanke på avstandskrav og at du skal være sikker på det du har gjort er riktig og iht. monteringsanvisning. Er du uheldig og gjør en feil kan det enten oppstå lekasje ved regn, eller verstefall bli brann da treverk e.l. kan komme for nært.
Du stiller også vesentlig svakere mot din forsikring hvis det skulle oppstå noe.

La oss bistå

Gratis befaring

Kontakt meg

* Alle tilbud er uforpliktende

Vi tilbyr alltid gratis befaring og uforpliktende tilbud innenfor våre områder.Kontakt oss her


Våre områder er: Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Son / Vestby, Drøbak, Ås / Ski, Våler, Rakkestad, Askim, Horten, Tønsberg