La oss bistå

Gratis befaring

Kontakt meg

* Alle tilbud er uforpliktende

Din nye varmekilde

Å installere en peis i hjemmet ditt gir mye varme og karakter til huset ditt. Det er et par ting du bør tenke på før du bestemmer deg for å installere en peis. For eksempel bør du sørge for at peisen du velger passer der du skal ha den, avstandskrav og dimensjon. Ikke alle peiser er kompatible med alle hjem.
Installasjonen er ett nokså viktig punkt, hvis det ikke er riktig installert - kan det forårsake skade på hjemmet ditt og til og med starte branner. Vi anbefaler alltid å få arbeidet utført av en erfaren montør. Dette ift. garanti og ved eventuelle feil som kan oppstå.

Hva vi kan hjelpe med

  • + Gratis befaring
  • + Montering av alle typer
  • + Uforpliktende tilbud
  • + Frakt & Levering
  • + Dokumentert montering
  • + Innkjøp av riktig deler
  • + Veiledning til bruk

Kvalitetssikring

Vi garanterer at vår montering er iht. monteringsanvisning og dokumentasjon som medfølger.
Vi er 3 stk utdannede feiere, hvor vi alle er målbevist på å levere en dokumentert og trygg opplevelse. Under befaring går vi gjennom hva som må til og tilbudet du får skal veie opp mot hva som må gjøres.

Fra kr 6 500,- inkl. mva. pluss materiell.
Prisen på røykrør til montering av vedovner koster fra Kr 800 til 2-3 000,- inkl mva., dette spørs helt hvordan du ønsker å koble den til pipa. Da med røykrør bak eller i topp. Du får også forskjellige type rør til å ha på toppen. Våre priser er inklusiv godkjenningsdokument du må sende til ditt lokale feiervesen.

Uten tilregnet kjøring bruker vi ca 2-3 timer, dette kommer ann på hvordan pipe du har og om det er mye å borre, tilpasse rør, peis e.l. Ved en vanlig montering på leca pipe med røykrør bak tar det vanligvis ca 2 timer + kjøring.

Du kan, men vi anbefaler ikke. I dag er det mange forskjellige type vedovner og hvis du ikke følger med på avstandskrav og faren ved feilmontering e.l. kan det fort oppstå lekasje ut i rommet eller værste fall brann. Vi anbefaler at man leser seg opp på de forskjellige ovnene og hvordan de fungerer i praksis.

Vi tilbyr alltid gratis befaring og uforpliktende tilbud innenfor våre områder.Kontakt oss her


Våre områder er: Moss, Råde, Sarpsborg, Fredrikstad, Son / Vestby, Drøbak,
Ås / Ski, Våler, Rakkestad, Askim, Horten, Tønsberg