Helt ny pipe

Utbedring av eldre skorsteiner er blitt mer og mer vanlig da vi ser flere avvik enn før. Eldre teglskorsteiner begynner å forfalle og visse leca monteringer er utført slik at det har oppstått sprekker innvendig. I verste fall har du kanskje hatt en pipebrann som gjør at du må ha ett nytt løp som er trygt og sikkert.

Det er søknadspliktig å fikse pipa med stålrør så vi anbefaler at du hører med din kommune om praksisen før du starter. Vi bistår med søknad og montering, med rapportering til ditt feiervesen ved ønske.

Vi bruker syrefaste rør som er godkjent for klassifisering T600 og du kan koble til flere ildsteder på samme skorstein uten problem. Ved eventuelle vinklinger av pipa kan vi bruke fleksible rør som "tilpasser seg" pipas vinkel nedover. Alle tilkoblinger blir gjort med T-stykker som går ut til der ovnen din er koblet og inn til det nye røret slik at det blir tett og trygt uten lekasje til gamle skorsteinen.

Hva vi kan tilby

  • + Søknad til kommune
  • + Utbedring av avvik
  • + Godkjent utførelse
  • + Passer alle type ovner
  • + Stive og fleksible
  • + Fra ø110 til ø250
  • + 20 års produktgaranti
  • + Over 600 rehabiliterte piper

Kvalitetssikring

Vi garanterer at vår montering er iht. monteringsanvisning og dokumentasjon som medfølger.
Vi er 3 stk utdannede feiere, hvor vi alle er målbevist på å levere en dokumentert og trygg opplevelse. Under befaring går vi gjennom hva som må til og tilbudet du får skal veie opp mot hva som må gjøres.

Fra kr 18 000,- inkl. mva. pluss søknad til kommunen, kommunen sender ett eget gebyr vi ikke styrer.
Gjennomsnittspris på en 10m pipe med 1 til 2 ildsteder ligger på Kr 25-35 000 inkl. mva. Dette helt opp til hvordan type ovn du har, hva som må til for å gjøre jobben og materiell.

La oss bistå

Gratis befaring

Kontakt meg

* Alle tilbud er uforpliktende

Vi tilbyr alltid gratis befaring og uforpliktende tilbud innenfor våre områder.Kontakt oss her


Våre områder er: Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Son / Vestby, Drøbak, Ås / Ski, Våler, Rakkestad, Askim, Horten, Tønsberg